onsdag, februar 11, 2004

Dette er den første nye friske dag med min weblog. Jeg er lidt spændt på at se hvor ofte jeg kommer til at bruge den, men indtil videre er der da fire indlæg på det første døgn. Ikke helt ilde :-)

Jeg har lagt et par gode links ovre i højresiden. Min hjemmeside er godt nok ret gammel og trænger virkeligt til en grundig opdatering (læs skånselsløs revidering med redesign og indsættelse af nyt indhold), men den har stadigvæk sine momenter selvom den er meget drengerøvsagtig.

Når jeg har fået skrevet noget fornuftigt så vil jeg give adressen til den efterhånden voksende skare af mennesker som jeg holder utroligt meget af, men som jeg får ringet til alt alt for sjældent. I effektivitetens hellige tegn kan jeg så nå dem alle ved blot at skrive om mine oplevelser en gang - det burde virke for en glemsom og doven sjæl som mig.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar