onsdag, februar 25, 2004

IKEAnoretiker?!
Jeg ved ikke hvorfor det sker, men nu gjorde jeg det igen. Brugte en masse penge i IKEA selvom jeg jo bare liiige skulle have to ting. Men der er altså et-eller-andet meditativt over at tulle stille og roligt rundt og pille ting, med hyggelige svenske navne, ned fra hylderne.

Men jeg må stadigvæk undre mig lidt over papæsken "Knep" og pudebetrækket "Tassa-svans". Det kunne godt undgåes. Mig bekendt har ILVA ikke en hatteæske ved navn "hor" eller "pul". Eller en lampe ved navn "Trans".

Det skete dog noget uventet på mit IKEA-raid. På trods af min passion for svenske kødboller med tyttebær og sovs - så bestilte jeg noget helt andet. Lidt vildt! Det smagte godt, men jeg tror mere at det skyldes det nye system med alt-det-øl-du-kan-drikke-for-20-kroner-konceptet.

Er der virkelig ingen som har kommentarer? Kom bare med dem - jeg ved i har dem!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar