tirsdag, februar 24, 2004

Jeg tænkte det nok. Nu er det 13 dage siden at jeg sidst har skrevet, men det er naturligvis kun fordi webloggen ikke ligger på min egen server. Men det må være næste projekt: at lave min hjemmeside om så den indeholder weblog. Og muligvis i samme ombæring opdatere indholdet som jo nu må være nøjagtigt tre år gammelt.

Især ser jeg frem til at kunne hænge diverse deltagere i realityshows ud på min hadeliste, og få fjernet navnet Bjørn Elmquist for dermed at give ham det sidste velfortjente skub udi glemslen, hvor han så hører så uendeligt meget til.
Han er beviset på at Gud har humor og tv-journalister ingen kritisk sans.

Nu kommer jeg til at tænke på Keld Albrechtsen og at jeg faktisk aldrig har fundet ud af om tegnerne af Valhalla havde ham i tankerne da de tegnede den lille dumme jætte med smækbukserne som optræder i scenen i Udgårdslokes hal. Hvis du kender svaret så skriv!

Men idag bliver en god dag for jeg skal i IKEA og have svenske kødboller med lingon och sauce!!! Okay det er mad i kantinekvalitet, men jeg er altså syg med den svenske nationalret. Og det står jeg ved! Det er i alle tilfælde bedre end i Norge, hvor de hælder frikadellerne ned i den brune sovs, ja du læste rigtigt ned i sovsen!!

Nu vil jeg slippe tastaturet og vende tilbage til den analoge verden, for jeg skal jo i IKEA!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar