søndag, marts 14, 2004

Hvor mange ulykker kan man nå på 57 minutter?

Kender du det? Nogle dage er det ikke meningen at man skal stå op og gør man det ja så regner ulykkerne ned over en i en uendelig strøm indtil man ikke har mere selvkontrol tilbage. Og så må man lide den onde skæbne at reagerer som et femårsbarn på et offentlig sted under overværelse af en masse mennesker, som ryster på hovedet og tænker "tsk tsk sådan opfører en voksen sig ikke!".
Netop et sådant hverdagsdrama udspillede sig kl. 10.20 ved busstoppestedet overfor Ceres. Det ville have været en prægtig oplevelse, hvis altså det ikke lige var mig selv som trampede i jorden af ren og skær barnlig arrigskab.

Hvad gik så galt? Mange ting og alting. Faktisk mener jeg blot at jeg manglede et spyd i maven, en dødstrussel og cirkus i tv. Heldigvis var hjælpen nær. En kop kaffe og en chatsession med min lillebror reddede dagen. For da jeg blev bedt om at uddybe, hvor forfærdelig min morgen havde været så var det, når det kom til stykket, ret morsomt med så mange ulykker på blot 57 minutter! Og ja så kom smilet frem, hovedpinen forsvandt, jeg fik min morgenmad, mit kamera virkede igen, fået taget billeder af min lejlighed til mine bedsteforældre, jeg havde nu mindre en den femhundredekroneseddel som rutebilschaufføren ikke måtte tage imod, jeg havde husket digitalkamera til min søster og jeg fik børstet tænder, erkendt at min sambo alligevel ikke var sur på mig og havde fået tørret mine sko. Altsammen på 21 minutter.

Konklusion lykke tager kortere tid end ulykke, så der er håb forude. Resten af dagen ramlede heldet ned over mig og jeg mener selv at jeg nåede status Quo omkring klokken 12.05, som var tidspunktet hvor jeg ankom til min mors fødselsdag.

Nu vil jeg tage bussen. Så har jeg 45 minutter til at have dårlig samvittighed over at pjække fra den kedelige dokumentarfilm om "Die Asta" jeg har gratis billetter til og istedet kaste mig råbende og medlevende over Brøndby-Esbjerg live på TV. Ville en voksen måske gøre det?!! Se selv der er håb. Solen skinner og jeg har masser af godt øl. Verden er smuk.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar