onsdag, marts 10, 2004

Jeg er blevet voksen!

Ja så skete det åbenbart mandag engang sidst på eftermiddagen at jeg alligevel blev voksen. Du har måske allerede gættet det - ja jeg fik hentet min kondicykel som planlagt! Store sager!
Jeg har altid frygtet at blive voksen, for det passer ikke så godt med min selvopfattelse at være en person som planlægger og gennemføre alting på fornuftig vis.

Men redningen er nær! Jeg har indkøbt en stak gode bøger som jeg ved at jeg nok ikke får læst selvom jeg burde. Ha! Ville en voksen måske gøre det??? Til gengæld har jeg købt dem billigt efter at have undersøgt, hvor jeg kunne få dem og læst anmeldelser om dem på nettet. Æv! Måske skal jeg bare optage et stort amoritetslån, købe en hæklet vest, begynde at ryge pibe og sætte mig i gyngestolen og blindt erkende min skæbne.

Bøgerne jeg har købt er "Mærk verden" og "Frem i tiden" af Tor Nørretranders samt "Forsømmelsernes bog" af Carsten Jensen.
Hvis du kender nogle forfattere som skriver i samme stil så giv mig et praj. Thi nu er jeg jo blevet voksen og er nok snart igennem de nyindkøbte bøger.

Idag til frokost hørte jeg at man skulle løbe 17 kilometer for at forbrænde den energi der er i en McFeastburger fra McDonalds. Gad vide hvor mange kilometer jeg skal cykle på en gammel kondicykel for at forbrænde den Chicken Flatbread jeg spiste forleden? Nogen bud?

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar