mandag, april 19, 2004

Endnu en prototypeweekend

Så er det igen blevet den tid, hvor jeg skal lukke øjnene og når jeg vågner er det ikke længere weekend. Og hvad har jeg så bedrevet på de ca. 62 timer der er gået siden jeg fik fri? Bedrøveligvis ikke så meget, når jeg nu i denne sene nattestund gør regnskabet op: Fredagen hensvandt i fredagsøl, der tog overhånd (som det plejer), kom hjem - slingrende og storskrålende på "Himmelhunden" og faldt i søvn til gamle Kim Larsen sange.

Lørdag gik med at være træt, spille computer, se tv og spise tortillas. Søndag fik jeg taget opvasken, set fodbold i tv og set "A knights tale" som iøvrigt er en forrygende film på sin helt egen facon. Hep hep - sikken en skelsættende weekend. Jeg fik sendt en vigtig e-mail og smagt på et par spændende øl jeg skal anmelde, men ellers har jeg vel basalt set ikke udført noget som helst.

Men hvorfor brugte jeg ikke tiden på alle de bøger jeg ikke har fået læst, på at lære at tale spansk, på at læse om Mellemamerika, på at ringe til venner som bor langt væk, på at se Aros, på at ringe til min familie, på at male, på at skrive, på at tage billeder som jeg kan glædes over om tyve år, på at løbe en tur, på at slendre en tur i den gamle by....jeg kunne blive ved.

Sandheden er måske at, hvis det virkeligt var så vigtig så havde jeg nok fået det gjort. Eller?

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar