onsdag, april 07, 2004

Hit n' run?

Nu har jeg på det sidste læst flere weblogs, hvor indlæggene vel nærmest kan karakteriseres som essays, hvilket jeg finder utroligt spændende at læse. Flere udviser enddog en stor tålmodighed og mådehold så de nøjes med at poste måske hver tredje-fjerde dag.

Jeg derimod poster gerne flere gange dagligt, uden nåde og med korte spontane og uigennemtænkte tekstskriblerier. Det er sådan lidt hit n- run - eller drive-by-typing. Er jeg virkelig en hit n' run-type?? Faktisk ville jeg selv have skudt på at jeg var essay-typen, for jeg synes jo selv at jeg er dybsindig.
Men igen - at skrive et essay svarer til at man ved lejrbålet sidder lidt tilbagetrukket og først sidst på aftenen kommer med et dybsindigt ugh, der sætter hele aftenens samtale i relief. Og det gøres uden at sige eet ord for lidt eller for meget. Ved lejrbålet vil jeg til enhver tid ligge i top 5 over taletid. Sidst på aftenen ville jeg være tør i halsen efter at have talt for meget og øm i kroppen efter at have hvirvlet armene rundt i konstante gestikulationer og malende fagter.
Så måske er jeg i virkeligheden meget talende i min weblog, akkurat som i det virkelige liv.

Kan man godt være dyb og hurtigsnakker på samme tid?

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar