torsdag, april 01, 2004

Kan man få et polititilhold mod sig selv?

På vej hjem fra arbejde syntes jeg flere gange at jeg hørte lyde. Nej det var ikke stemmerne, vi har jo behandler-Danmarks ord for at de aldrig kommer igen. Men det var sådan en flabet og belastende høj piften, som om nogen ville i kontakt med nogen og havde glemt at man kunne tale til dem.

Så kom jeg til at tænke på den sygdom eller lidelse, hvis det skal være helt korrekt. Ja tak! Okay da...Shhh! Altså den lidelse, hvor man ufrivilligt bander, og råber højt til andre og helt uantastet. Tænk, hvis jeg lige pludselig havde fået den mens jeg var inde ved grønthandleren.

Så kunne jeg uden at vide det have gjort mig selv flov ved konstant at råbe og skrige, lave verbale udfald mod sagesløse og ikke mindst pifte virkeligt virkeligt højt og upassende. Hvis så jeg samtidigt var blevet skitzofren så kunne jeg være nødsaget til at melde mig selv til politiet for chikane.

Men kan man få et polititilhold mod sig selv? Og er politiets sagsstyringssystem overhovedet forberedt på at have samme personnummer på både offer og overfaldsmand?

Hov! Jeg synes jeg hørte nogen.....

....jeg burde virkelig tage mine piller....

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar