onsdag, april 28, 2004

Lad os alle hensvælge i gamle danske ord

Gamle danske ord og udtryk er eventyrlige! Intet, jeg gentager intet, sprog kan få mig op at køre som gammelt dansk. Jeg indrømmer blankt at have tabt mit sprogfetishtiske hjerte til gamle danske ord og udtryk.

Alt den indblanding af engelsk i det danske dagligdagssprog gør mit trist og vred - ja man kan kalde det vægelsindet. Gid fanden tog alle de, som bruger mere en 5% engelske ord. Det vil samtidigt betyde at Big brother ikke ville kunne optages pga. komplet mangel på deltagere. Jeg har iøvrigt aldrig forstået, hvorfor de taler halvt engelsk efter et par uger i huset. Man burde vel netop hensvælge sig i sit eget sprog under indespærring, eller er det mig som er helt galt på den??

Jeg vil opfordre dig til at læse på gode gamle danske ord der bruges alt for lidt, som virkelig indeholder mange ord der fortjener atter at komme frem på vore læber, at blive råbt fra hustage fra Skagen til Gudhjem!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar