tirsdag, april 06, 2004

Starfucker, prætentiøs weblogger eller hvem er jeg?

Nu er jeg ret ny udi weblogging (jo flere gange jeg siger det ord højt jo mere kommer det til at lyde som en sammentrækning af webbaseret børnlokning).
Men når jeg læser en weblog, med tankeskabende indhold, mange kommentarer og en række links til etablerede bloggere; så tænker jeg: bare mit link stod der.
Gør det mig til Prætentiøs starfucker?

Jeg har aldrig set mig selv som starfucker. Blandt mine gyldne stunder husker jeg stadigvæk, at jeg som 7 årig sparkede mit største idol Poul Kjøller over benet i Ålborg Zoo. Men hvorfor så ønske at blive optaget på listen?

Måske er det fordi at weblogging nemmest giver mening når man kan se, at der er nogen som læser den. En henvisning ville være et af de anerkendende nik, man kun længes efter, når man ikke er helt overbevist om sit eget værd.

Jeg glemmer nogle gange at jeg vel i bund og grund skriver min weblog for min egen skyld, for at se mine tanker på skrift.

Nogle gange når jeg bladrer igennem gamle indlæg, så kommer jeg i tvivl om, webloggen giver et billede af hvem jeg er eller den jeg gerne vil opfattes som.
Måske er det begge dele, men er det så det jeg gerne vil? Det får mig til at indse at jeg faktisk ikke rigtigt ved, hvorfor jeg skriver weblog.
Det er lidt skræmmende at jeg trofast skriver hver dag, dybest set uden at vide hvorfor.
Men det slår mig lige at måske skriver jeg for at finde ud af hvem jeg er...

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar