søndag, maj 02, 2004

Glædesliste

Jeg læste på liv i Lisa? og fandt hendes Gladliste. Det mindede mig om, at jeg har en lille kinabog med en liste over ting, der gør mig glad. Efter noget intens søgning, som i øvrigt bragte hele fire glemte ting frem til overfladen, fandt jeg den.

Ud over "gladlisten" lavede jeg også en liste over ting, jeg gerne ville prøve. Det er nu snart halvandet år siden jeg lavede de to lister og status er at, bortset fra en lille håndfuld punkter, så har jeg gjort de ting som gør mig glad i udpræget grad. Samtidigt har jeg prøvet syv af de ting jeg satte mig for, og lagt planer for fem andre. ALt i alt en realiseringsgrad på cirka 50%.

Jeg har virkeligt været inspireret den eftermiddag på Cafe Rookie i Silkeborg, for jeg fik også lavet en liste over gode vaner.Glæde i nuet
fortidens skygge blegner
legen er lyset

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar