mandag, maj 17, 2004

Interview - spørgsmål 2

2. Ifølge din fødselsattest må du efterhånden være omkring de 30 - er det så ikke på tide at blive voksen og lave voksen-agtige ting?
Tjoo...
Ja jeg kommer ikke uden om at livets store timeglas lader ubønhørligt sandkornene falde, så det uundgåelige er lige om hjørnet: jeg bliver 30! Men jeg har bestemt mig for, at det først er når man er blevet 30, at man skal gøre voksenagtige ting, opprioritere fornuften, handle logisk og optimalt ifølge bankrådgiveren, forældre, kosteksperterne og andre fornuftsikoner.

Eller også kan man give pokker i det hele og gøre nøjagtigt hvad man har lyst til. Jeg spekulerer stadigvæk lidt over det, for jeg har indset at jeg er nødt til at have planen klar inden jeg fylder år. For den første tid efter det skarpe hjørne er jeg sikkert for chokeret og optaget af at ærge mig over alt det jeg ikke nåede, til at kunne anlægge en handlestærk strategi for resten af mit liv.

Jeg tror at det er nemmere at blive voksen end at forblive barn, så jeg vil nok nyde at gøre ikke-voksne ting i lang tid endnu. I virkeligheden gør jeg mange voksne ting, så jeg svælger nok lidt ekstra i de ungdommelige stunts jeg i ny og næ ser mit snit til at udføre.

Æv jeg er nok mere voksen end jeg lige havde regnet med.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar