fredag, maj 07, 2004

Jeg er gal og ikke gal

Mine overvejelser om køb af kasteøkser skal i øvrigt ikke sættes i sammenhæng med mit sure opstød forleden. Det skal for god ordens skyld også fastslåes at problem 1 ikke er løst med øksebrug!

Nej det er såmænd bare en vild ide, som kommer sig af at det giver mig et adrinalinsus at hamre en stor økse afsted mod et mål og se den ramme med en ødelæggende kraft. Jeg har prøvet det nogle gange og nu er det blevet lidt af en besættelse at ville eje sådan en økse. Det må være nogle dybe primale urinstinkter, som rør på sig. Men jeg begynder at forstå folk, der fortæller at de føler sig magtfulde når de står med et skydevåben. Jaja - det er en lidt gal og halvskør ide, men det er vel i virkeligheden ikke spor mere tosset end bueskydning, hammer- og spydkast?

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar