søndag, maj 16, 2004

Min ven - her har du mig tilbage...

Ka' ikke lige huske, fra hvilken gammel dansk schlager citatet stammer, men det passer nu meget godt. Nu er jeg tilbage online.

At skrive weblog er noget jeg giver mig tid til, så når der sker meget i mit liv finder jeg ikke altid tiden til at skrive indlæg. Men så er der jo lidt at glæde sig til når jeg kommer tilbage igen.

Jeg har været en uge i København i forbindelse med arbejde og har været så heldig at kunne kombinere det med et besøg hos min ven M. Vi har virkeligt hygget os!

M er et fantastisk menneske og en dejlig ven, som jeg er meget taknemmelig for at have, så det har været en rigtig god uge. Og så har jeg opdaget lyksageligheden ved rødvin i tre-liters-karton. Livet er smukt!

For hver gang jeg er i København finder jeg byen mere tillokkende. Jeg tror godt at jeg kunne bo på Christianshavn. Både pizzeria Peto og knejpen "Stærkodder" virker som steder jeg kunne lære at holde af. Så er det jo også lige midt i Gasolin-land og bare at kunne se Knippelbro og andre steder fra Kim Larsens tekster er lidt fascinerende.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar