torsdag, maj 06, 2004

Problem 1 er løst

Nu er mit ene problem i forbindelse med min rejse til Mellemamerika løst. Med lidt held kan problem 2 blive løst i slutningen af ugen, hvilket så vil efterlade mig med to udfordringer.

Problem 1: Af få afgjort, hvad vi gør med lejligheden når vi skal ud at rejse. Vi kan fremleje eller opsige.
Problem 2: Jeg har orlov en måned før de andre to jeg skal rejse med, så jeg skal finde nogen at rejse med ihverfald den første måned.

Jeg har engang hørt at der ikke er noget, der hedder problemer - kun udfordringer. Men havde man mange udfordringer kunne det være et problem, som jo så i virkeligheden er en...ja du gættede rigtigt: udfordring. Man kan sige at det måske er lige vel akademisk, men der er lidt om snakken. Problemer bruger man energi på at bekymre sig om, udfordringer bruger man energi på at finde løsning på.

Udfordring 1: Få fremlejet lejligheden med møbler i perioden 1. september til 15. januar
Udfordring 2: Finde en rejsekammerat i september, som jeg svinger med og som har samme planer som mig

Nu har jeg brugt en del energi på at bekymre mig, men snart kan jeg bruge den på at få løst de udfordringer jeg står overfor. Og gevinsten er klar: hvis jeg kan få fremlejet lejligheden så kan jeg rejse afsted med ro i sindet. Får jeg arrangeret en rejsekammerat, så skal jeg ikke rejse alene og så tør jeg godt stå ud af flyveren når jeg lander i Mellemamerika.

PS: skrevet klokken halvsyv i morges i toget til København, så hvis der er slå- og kommafejl spør jeg bare "hvor godt staver du selv når du lige er stået op?

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar