torsdag, juni 10, 2004

Er det en gun?

Igår faldt jeg i svime foran yndlingskanalen DR2, thi de sendte Lonely Planets pilotguide om Mayaruten som er lige præcis det område, hvor jeg starter min rejse 1. september.

Det var en stor oplevelse at se en lille mundsmag af alt det jeg skal se og opleve om ikke engang tre måneder. Der var så meget spændende, flot, anderledes og eventyragtigt. Men der er altid en slange i paradis og to bemærkninger har brændt sig ind i min hukommelse. En amerikansk rygsækrejsende, der ved Guatemalas grænse sagde "This is no Disneyland. Be aware of the guns. They have so many guns!".

To andre rejsende med to års rejse på bagen i Mellemamerika sagde om Guatemala city at efter 20 minutter kunne de ikke komme ud af byen hurtigt nok.

Pyt! Jeg sørger for ikke at være i G. City længere end nødvendigt og hvis der er optræk til noget må jeg byde på øl. Måske skulle jeg lære at sige noget på spansk om sammenhængen mellem store pistoler og små tissemænd....

Er det en gun Jeppe? Hvad skal du med en gun Jeppe?

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar