onsdag, juni 16, 2004

Åh at være en høne!

Kim Larsen synger så smuk Frank Jægers tekst:

Åh at være en høne
ingen kan finde hvor er
gemme sig dybt i en have
pikke et rødhudet bær.

Men sådan kan man ikke gemme sig for verden.

På Slagt en hellig ko har der været diskuteret om det at blogge anonymt. Jeg kan kun sige at tanken for nogle er tillokkende og fred være med dem.
For mit eget vedkommende er min blog meget personlig, og bliver med tiden mere og mere personlig. Men netop det, at jeg skriver mine tanker på en weblog under eget navn og med billeder i farver, gør at jeg netop bliver bedre til at stå ved hvem jeg er.

Jeg er, som jeg er. Og netop sådan ønsker jeg at fremstå for verden. Blotlagt og med åben pande. Det er måden at møde verden på for mig.

Hvad med dig?

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar