søndag, juni 27, 2004

Han kører med rød hjelmfarve!

Speedway er en på overfladen lidt enfoldig og halvkedelig sport. Jeg plejede at betragte det lidt som atletik, hvor udøverne blot var typiske knallertbøller fra provinsen uden anden reel mulighed for at stå ud fra mængden.

Men det er jo en nuancernes sport, så det er alligevel interessant. Jeg ser det til gengæld på grund af kommentatorerne og deres helt fantastiske arsenal af utrolige udtryk.

"Han kører med RØD hjelmfarve!" - jeg aner ikke om der er noget særligt over at have en rød klud på sin hjelm, men det lyder sådan, begejstringen i deres stemmer taget i betragtning.

"Han kører HELT ude ved hegnet!" - ja det er i sandhed vildt! Hvorfor ved jeg ikke...

Og hver gang de entusiastisk råber "Thomas Gollup - den GALE polak!" - ja så gibber det sgu i mig. Det er da et navn for en levende legende. Jeg mistænker kommentatorerne for at tillægge alle polakker en vis portion galskab, så den gale polak må være et ekstraordinært vanvittigt individ og derfor en vi alle bør beundre.

Jeg ærger mig faktisk lidt over at speedwaysæsonen er overstået.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar