onsdag, juni 09, 2004

Luksusproblematikløsningsteori søges!

Jeg har i øjeblikket en følelse af, at jeg ikke anvender tiden fornuftigt. Det er som om, at der ikke rigtigt er fremskridt på de områder hvor der bør være fremskridt. Rejseplaner, fremleje af lejlighed og se alle mine venner.

Men når jeg gør op hvad jeg bruger min tid på kan jeg konstatere at jeg egentlig bruger tiden på nogle udemærkede aktiviteter; koncerter, bluesjam på Fatter Eskil, grille i parker, Mols Ego challenge, teamweekend med vikingetema (som i øvrigt var helt fantastisk), rollespil, tur til Horsens Stadion osv osv.

Dog er der en stor rest af ting jeg burde, skulle, ville gøre, som der ikke har været tid til. Hvis jeg nu laver en liste...men så forsvinder spontaniteten formentlig.

Måske må jeg bare indse at antallet af fornuftige gøremål overstiger den tid der er til rådighed. Det må vel karakteriseres som et luksusproblem.

Men hvad gør man egentlig med luksusproblemer? Fjerner man luksusen ved at løse problemet???

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar