mandag, juni 07, 2004

Regnvejrsblues...

Om det lige er regnen der sætter mig en en lidt blå stemning ved jeg ikke, men jeg føler mig lidt på sidelinien idag. Flere jeg kender har store ting som sker i deres liv; fremgang, nye kærester, nye karrieremuligheder, etablering af forhold og giftemål, afslutning af uddannelser osv osv.

Jeg føler at mit eget liv står lidt stille - på trods af udsigten til en rejse som formentlig kommer til at blive en af de største oplevelse i mit liv.
Sandheden er at jeg ikke selv søger udvikling af mit liv på andre områder end de som har med rejsen at gøre. Fokusering koster. Jeg betaler gerne prisen, men når det regner virker prisen høj.

En anden ting jeg har lagt mærke til er min gryende forventninger, til den person jeg er når jeg kommer hjem fra rejsen. Jeg er bange for at mine forventninger er høje og måske er rejsen lidt ved at udvikle sig til en undskyldning for ikke at ændre på nogle ting. For de ændrer sig jo alligevel i løbet af rejsen....

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar