onsdag, juli 14, 2004

Hjælp Internettet tager mine penge!

Ved tilfælde har jeg hevet et gammelt link frem til en fortrinlig netradio, hvor der er en helt superb blueskanal. Tænk dig - kun det svedigste blues! Der er dog en hage - for alle de numre som spilles vises et lille billede af albummet med link direkte til Amazon, hvor man kan købe det. Aaaargh!!!

Hvordan skal jeg afholde mig fra at købe noget? Det kan kun ende med onlinekøb for penge jeg imorgen skal bruge til at betale rejse for.

Jeg overvejer kraftigt om jeg skal anskaffe mig et af de nye dankort så jeg bliver ude af stand til at købe noget. Men desværre virker det vist ganske fint på Amazon og afværger ikke faren for bankerot.

til gengæld vil der så blive grund til at høre bluesmusikken når jeg må flytte selvom jeg ikke har råd til min rejse. Men kan man overhovedet høre musik som hjemløs?

Måske burde jeg bare arbejde noget hårdere og tænke lidt mindre...

Hov - det album har jeg da vist ikke? Skal lige noget......

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar