søndag, juli 25, 2004

Ingenting med Peter Plys-krus

Idag har jeg bedrevet absolut intet!  Jeg gik i seng i nat klokken kvart over to efter at have set "Predator 2" på svensk tv4.  I dag vågnede jeg klokken halvto og var fuldstændigt bombet efter at have sovet i elleve timer.   Gad vide hvorfor man altid er så ødelagt og søvngængeragtig efter at have sovet i lang tid.  Kan man mon sove for længe?

Med en kop kaffe satte jeg mig i sofaen for lige at blive frisk, og her to en halv time sidder jeg her stadigvæk iført underbukser, undertrøje og orange Peter Plys-krus.
Heldigvis regner det så det er begrænset, hvor mange der kan se herligheden igennem de store panoramavinduer som vender ud imod gaden.

Dagens højdepunkt har været at se "Nord og Syd", og jeg må erkende at den er faktisk næsten ligeså god som jeg huskede den.  Jeg følte mig som 14 årig igen, mens jeg sad klinet til skærmen betaget af Madeleine og med et sundt had til den onde diabolske Elkanah Bent.

Nu kommer der heldigvis snart fodbold på tv - så jeg slipper måske helt for at lave noget som helst fornuftigt idag.  Egentlig lidt af en præstation.

Jeg har følt hele ugen at jeg ikke fik udrettet det jeg burde.  I morgen klokken 10:45 er der nøjagtigt fem uger til at jeg flyver fra København med kurs mod latinamerika.
Inden da skal jeg flytte, opmagasinere alt hvad jeg ejer, lave aftaler om boligforhold og job når jeg kommer hjem, få de sidste detaljer om orlov på plads, arrangere og afholde 30. års fødselsdag samt min mormor og morfars diamantbryllup, se de mange mennesker jeg gerne vil se inden jeg rejser og nå en masse små ting.   Faktisk bliver jeg helt træt og drænet for energi blot af at tænke på alle de ting jeg skal nå.  
Eftersom jeg skal flytte d. 21. august skal jeg nå hovedparten af alle projekterne i løbet af den næste 3½ uge.

Når fodboldkampen er forbi vil jeg være så professionel at lave en projektplan over alle de ting jeg skal nå og så ellers knokle på fra i morgen så jeg d. 30. august kan sætte mig i flysædet og drikke flywhiskey med god samvittighed.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar