lørdag, juli 03, 2004

Sokkemysteriet 2

Nu er det sket igen! Jeg skal på tur og har måttet indkøbe vandretøj, igen. Hver gang jeg skal ud at rejse tænker jeg; jeg har det hele. Det næste som normalt hænder er at jeg kommer hjem og har købt noget rejsetøj som jeg ikke havde.

Nuvel - det kan jo ske, og så har jeg jo også det tøj til næste gang, så faktisk er det ikke forbrug, men en investering. Afkastet bliver jo så sparede udgifter til tøj til fremtidige ture. Men ak, den tur, hvor jeg kunne spare indkøb er tilsyneladende ikke oprandt. Har jeg uforvarende opdaget et paradoks ala mysteriet om sokker der forsvinder sporløst under vask?

Til gengæld vil jeg tillade mig at glæde mig over mine nye eddersmarte khakifarvede vandrebukser og sorte vandresokker! Bøj jer i støvet latinamerikanere, for vikingen ankommer velklædt! Iklædt det ypperste den vestlige eventyrekviperingsindustri formår vil jeg lægge jeres kontinent for mine salomonindsvøbte fødder. Ihvertfald indtil den første landevejsrøver napper min nye lækre mavepung (nej det er absolut ikke Robert-modellen).

Jeg slap endda nødigt - for var hende ekspedient-baben i Friluftsland ikke forduftet mens jeg var i prøverummet så havde jeg sikkert købt hele butikken.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar