tirsdag, juli 13, 2004

Thailandsk rejelasagne i tortillas?

Igår var der nøjagtigt otte uger til, at jeg står på et British Airways-fly og flyver til Mexico City. Det betyder at jeg skal flytte ud af min lejlighed om syv uger.

Dette har har fået mig til at indse at jeg bør stoppe med at fylde flere ting ind i lejligheden og istedet tænke meget kraftigt på at reducere antallet af opbevarede genstande.

Første offer bliver alle de papirer som på mystisk vis altid hober sig op. Næste indsatsområde bliver alle de ting som står urørte i kælderrummet og som jeg ikke har savnet i knapt to år. Så er der desværre heller ikke rigtigt så mange muligheder tilbage.

Det fører altsammen hen til, at mine notorisk kendte madlagre nu skal tømmes. Derved mindsker jeg sandsynligheden for at jeg kunne overleve en atomkrig. Nuvel, jeg tager chancen og satser på at Osamas drenge vælger et andet sted på kloden som nuklear terrormål. Jeg har siden jeg flyttede hjemmefra for ti år siden altid haft masser af mad i gemmerne, sådan bare for en sikkerheds skyld - jeg kunne jo mangle noget en dag eller blive for syg til at komme ud og købe ind.

Hvad har jeg så i mine lagre og hvad skal jeg så leve af de næste syv uger for at kunne tømme lagrene. Tilsyneladende taler vi om et nyt fusionskøkken. Ihvertfald har jeg masser af krydderier og krydderdressinger, masser af lasagneplader og pasta, en del tortillas og tacas samt en større samling thaimad på dåse og endeligt en halv fryser fyldt med rejer i alle størrelser.

Men kan man leve af thailandsk rejelasagne i tortillas i syv uger?

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar