søndag, august 22, 2004

Av AV AV det er fars værste dag!

Mand hvor har jeg det dårligt! Firmafesten igår var storslået, og en god oplevelse. Jeg må have talt med mindst 100 forskellige mennesker, hørt musik, spist sushi, kigget på bærbare pc'ere og meget andet.

Problemet var de rå mængder af gratis øl. Faktisk gik det rigtigt fint indtil den sidste halve time inden bussen kørte hjem til Århus fra Odense Lufthavn. I bussen blev jeg åbenbart meget træt og sov det meste af vejen, om end det står lidt svagt, som det normalt gør når jeg er beruset og søvnig på samme tid.

Til gengæld husker jeg rimeligt godt vejen hjem fra bussens holdeplads ved Musikhuset. Heldigvis fik Anne, som bor i nabobygningen, hanket op i mig og sørgede for at jeg ikke slingrede mere end nødvendigt.

I dag har jeg det bare så dårligt! Jeg er søvnig, svimmel og træt af ikke at have et fjernsyn. Tømmermænd uden fjernsyn er bare bunden.

Faktisk er jeg så dårligt at jeg knapt orker at gå ind til MacDonalds for at få noget tiltrængt mad.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar