mandag, august 23, 2004

Det er urimelige hold!

Det er ikke min skyld! Jeg har gjort mit, men alligevel skal jeg straffes. Nu er konspirationsteorier ikke min stærke side, men det er altså begyndt at være en anelse mistænkeligt.

Mine billetter til rejsen skulle være afsendt i fredags. De er dog ikke ankommet i min postkasse. Jeg kan ikke finde ud af om check-in-personalet i Kastrup lufthavn snart skal strejke, og nu hørte jeg i dag at British Airways er på nippet til at strejke. Det er sjovt nok dem jeg skal rejse med. Heldigvis har jeg ikke fået hentet mine rejsechecks endnu.

Til gengæld har jeg ikke fået erstattet mine brilleglas. "Det tager da kun 6 arbejdsdage. Jeg har aldrig set at det skulle tage 16 arbejdsdage." Fascinerende - men hvor er mine f.... briller?!

Hvis jeg overhovedet kommer til Mellemamerika, så vil jeg være blind og uden penge.

Men jeg har da mit pas....

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar