fredag, august 06, 2004

Gamle aviser ønskes!

Jeg har et usædvanligt ønske. Det er sådan set ret fromt og enkelt: jeg ønsker mig gamle aviser og masser af dem. Ejendommeligt - jo vist! Men der er altså en god forklaring.

På torsdag begynder jeg at flytte det første læs af mine jordiske ejendele ud til det (snart) lejede depotrum hos boxit.dk og da alt gerne skal i flyttekasser for at kunne stables, og jeg ejer ting som altså kan gå i stykker, ja så skal der krøllet avispapir i kasserne. Jeg har mange ting, hvilket betyder mange kasser, hvilket giver meget avispapir. Her kommer så problemet, for jeg har nemlig ikke mange aviser - så ergo ønsker jeg mig det.

Alle de som kommer med soooom gæst lørdag må meget gerne donere en stabel aviser eller to.
På forhånd tusind tak.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar