lørdag, august 28, 2004

Halvandet døgn igen

Tik tak tik tak, tiden nærmer sig med hastige skridt.

Så er lejligheden tom, for mine ting ihvertfald. Eller de ting som jeg har vedtaget at jeg selv skal sørge for. Dem jeg har husket i det mindste. Der er noget som jeg har glemt - jeg ved det, men desværre kan jeg ikke komme på hvad det skulle være.

Det skulle da lige være kablet til mit digitalkamera som jeg åbenbart i min iver har fået pakket ned og lagt på depot. Men det vigtigste må vel også være at få billederne ind i kameraet.
Jeg håber nu at Daniel kan skaffe et andet kabel, så jeg kan komme til at uploade billeder på rejsen.

Dagen er gået med at lave cd'er med mp3'er af et udvalg af mine yndlingscd'er. Det vil sige at brormand og jeg har brugt adskillige timer på at overføre de "få" 35 cd'er. Men hyggeligt har det jo været. Vi har sågar nået at se fodbold, mens computeren knoklede.

Hvis du læser dette og mener at nogen ikke kender til at jeg skriver om mine oplevelser herinde, så send dem endeligt linket.

Jeg indrømmer det gerne - jeg er nervøs og spændt. Men ikke mere end at det kan kureres effektivt med den gratis flywhiskey British Airways serverer på ture over Atlanten. Altså ikke at jeg skal have så mange at jeg bliver sat af på Island. Bare liiige et par enkelte...

Næste indlæg vil være skrevet fra Mellemamerika. Hvor, hvornår og om hvad vides ikke, men følg med på kanalen.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar