tirsdag, august 24, 2004

Op og ned

Det er helt utroligt som tingene kan ændre sig på kort tid! For tre timer siden havde jeg ingen billetter til rejsen og udsigt til måske at måtte rejse afsted med reservebriller.

Her tre timer senere har vi endeligt fået sporet mine billetter som var afsendt mandag, og kom retur med posten som mente at "adressat er ukendt på adressen". Billetterne kan jeg hente klokken fire hos Jysk Rejsebureau og derefter mine briller som er klar i eftermiddag, vel og mærke i et nyt stel jeg har fået på tilbud.

Torsdag henter jeg rejsechecks og jeg har fundet ud af at de sidste tre-fire strejker i Københavns lufthavne (hvor er det egentlig i flertal?) kun har varet en dag. Ellers har M det kære væsen lovet at hun nok skal få mig sendt afsted. Og når hun siger det, så passer det.

Mit største problem lige nu er vel sagtens om jeg kan få byttet den syngende, men ikke dansende dancing hamster chick som jeg fik af kollegaerne til min fødselsdag.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar