onsdag, august 11, 2004

Solidaritet for en femmer!

Aaaarrrgh!! Det ser ud til at der er en stor risiko for at checkin-personalet i Kastrup Lufthavn går i strejke senere på måneden.Kastrup Lufthavn, som i den lufthavn, hvorfra jeg skal flyve mandag d. 30. august.

Jeg er jo som sådan ikke imod, at personalet stiller krav til deres arbejdsplads og udkæmper en retfærdig kamp indenfor arbejdsmarkedets spilleregler. Men jeg må indrømme at jeg ikke er specielt solidarisk, hvis det betyder at jeg måske ikke kan komme med mit fly til Mexico. Faktisk vil jeg blive ualmindeligt sur og ubehagelig og det kunne nemt resultere i en regn af tudekiks tyret efter strejkevagterne med kraft og præcisition som kun vi gamle baseballspillere er i stand til.

Men hvis jeg nu stikker damen ved checkin-skranken en femmer, så må det da for f.... gøre det ud for den ønskede lønforhøjelse. Iihvertfald i timen mellem 9.00 og 10.00 hvor jeg skal tjekke ind.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar