tirsdag, september 14, 2004

Ivan hvor er du?

Jeg har set online at orkanen Ivan som er den grusomste i mands minde raver rundt et sted ude i Atlanten. Men jeg kan ikke rigtigt regne ud om den kommer forbi, hvor vi er.

Sidst har jeg laest at Ivan nu er 50 km syd for det vestlige Cuba, men maaske kan true Yucutan og USA. Med andre ord saa ved meterologerne ikke hvor den er paa vej hen. Jeg haaber skam at den ikke kommer forbi hvor jeg er, for jeg tvivler staerkt paa at det tag vi har paa Monkey Hostel kan holde til Ivan den grusomme.

Op igennem Carabien har Ivan allerede 70 liv paa samvittigheden og jeg har ikke nogen intension om at blive nummer 71.

Lige nu er jeg i Campeche, som er en flot gammel by fra den spanske kolonitid. Her er ogsaa ret doedt og vel egentlig lidt kedeligt. I morgen skal vi se fortet, museet og resterne af den gamle bymur og befaestninger.
Onsdag paa Mexicos befrielsesdag skal vi videre med bus til Merida - en sviptur paa tre timer. Ja man vaenner sig til at sidde i isende airconditionkulde i timevis og kigge paa film paa smaa tvskaerme, hvor enten lyd eller engelsk tale er en mangelvare. Ja eller ogsaa saa sidder der en gammel mand og traekker sin ildelugtende lystfiskervest op over hovedet saa man ikke kan se.

Naar jeg kommer hjem vil jeg koere med den usleste Combus-rutebil uden kny, selv naar radiatoren buldrer paa max en sommerdag i juni.

Nu tror jeg at jeg vil se om CNN kan fortaelle mig noget.
Iaften vil jeg vove at spise den lokale specialitet - haj med hvidloeg.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar