fredag, september 03, 2004

Snydt eller taksteret?

Jeg ved det ikke! Men jeg ved at jeg fik faerre pesos udleveret af den lumpne slipsefyr i vekselbureauet end jeg havde forventet "$!%€#s osse!

Ja varmen goer en lidt vrissen og nu er det anden gang at nogen har forsoegt at snyde mig. Det er ikke de fattige indianere paa markederne eller ved gadeboderne. De er stolte og aerlige. Nej det er sgu alle de middelklassedyr med slips og halsklud, som forsoeger at fuppe midtjyden ved at tro jeg ikke kan taelle.

Helt grinagtigt var det da en kvapset fyr paa museet antog at jeg ikke kunne traekke 38 fra 50 og stak mig en 2-pesosmoent. Jeg kiggede vantro og vast paa ham, og vupti saa kom de sidste 10 pesos soerme op paa desken. Kom igen regneklovn!

I morgen tager vi ned til Pouerto Angel ved Stillehavskysten, hvor man kan sove i hammocks (haengekoejer) og bo rigtigt billigt i et backpackerparadis. Og saa skal jeg ud at bade i mine nye uimodstaaelige blaa speedos!

Vores koeb af busbilletter gik ikke som planlagt. Vi kunne ikke finde kontoret, hvor man kunne koere med smaa luksusminiwans. Mens vi stod og dannede os overblik over, hvor en busstation kunne gemme sig parkerede en lastbilschauffoer sin store roede truck midt paa vejen, sprang ud og begyndte fluks at oeve sit skoleengelsk.

Han skulle nok hjaelpe os med at finde bussen. Vi var lidt skeptiske, men det ville vaere fornaermende at afvise ham. Han hev os over paa den anden side af gaden og fra billetskranke til billetskranke indtil han fik et tilfredsstillende svar. De koerte til Pochutla, hvor vi skulle til.

Prisen var billigere end hvad receptionisten havde fortalt, men det var fordi det var en lokal bus og turen tager 6 timer fordi vi stopper i enhver lille by paa vejen. Naa vi skal med fra starten saa mon ikke vi faar siddepladser.

Forstaettelse foelger....

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar