tirsdag, oktober 05, 2004

Fremgang paa flere fronter

Jeg har faaet flere kopper held og tusind tak for det! Allerede nu er der fremgang paa adskillige fronter.

Det er eksempelvis nu over en dag siden at der er blevet spildt stearin paa mig.

Ellers har jeg nu faerdiggjort de formularer jeg skal udfylde, lavet liste over alt hvad jeg har mistet og faaet skrevet en fin beskrivelse paa engelsk af hele det skaebnessvangre haendelsesforloeb.

I m0rgen er store xeroxdag. Jeg skal kopiere, faxe og sende dokumenter med DHL. Fedex har vist sig at vaere urimelige baade med hensyn til pris og med overholdelse af loefter.

De fire dage Fedex svor det ville tage at hjemsende en kasse med indkoebte souveniers tog 14 dage og kostede en hulens masse penge.

I gaar ankom Daniel og Martin i god stand, dog en smule vaade af regnen og uden rygsaekke.
Naar jeg kommer tilbage til vores hostel bliver det interessant at hoere om deres tur til Guatemala internationale lufthavn har givet pote. Det haaber jeg saa sandeligt!

Ved rent held fandt Lisbeth og jeg et par fantastisk soede mennesker som vi moedte i Coban. De bor ogsaa i Antigua og vi fik en drink og en hyggesnak paa en arabisk cafe (!).
De havde under en hektisk tur igennem sydoest Guatemala mistet sedlen med vore emailadresser. Nu har vi deres og de vores (igen).

Efter at have haft nu to gange fem timers eneundervisning er mit spansk allerede blevet ualmindeligt dramatisk forbedret. Nu kan jeg kommunikere med de lokale og foere samtaler. Det mener jeg ihvertfald selv. Om 20 eller 25 timer mere saa regner jeg med at spansk er godt nok til at jeg selv kan bygge videre saa jeg bliver i stand til at tale et rimeligt spansk naar jeg kommer til Peru og Cuba, hvor engelsk ikke er saa udbredt.

Ja min underviser Jorge Mario er en fin fyr som ligesom jeg er interesseret i fodbold. Paa loerdag skal jeg med Mario og hans venner paa stadion for at se det lokale fodboldhold banke en lokalrival. Han er nummer tyve i fanklubben og har advaret mig om at de har troejer paa, synger og raaber. Det lyder som rendyrket morskab og jeg glaeder mig!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar