onsdag, oktober 06, 2004

Kommunikationshaj i Guatemala

Efter en lille uge med en hektisk kommunikationsaktivitet vil jeg nu paastaa at jeg er lokal kommunikationsekspert i Antigua.

Jeg ved hvor de billige internetcafeer er, jeg ved hvilke der rent faktisk har den brede hastighed de skriver, jeg ved hvilke hvor man maa skrive gratis ud, hvilke der har pdf-reader, hvilke der har nye versioner af word. Jeg ved hvor de tager de bedste fotokopier, hvor man kan faxe, hvor man kan faa scannet noget ind af nogen som ved hvad de laver.

Naturligvis ved jeg hvorhenne man kan ringe billigt til Europa og hvor telefonen virker selvom byens telefonnet klager.
Hvis nogen har brug for hjaelp saa bare sig til. Det koster tilgengaeld kun en flybillet til Danmark...

Nu har jeg fra min ende snart gjort alt hvad jeg kan. Alle relevante, irrelevante og urimelige informationer er sendt til Danmark og England. Rejseforsikring, udsteder af rejsechecks, Cubas immegrationskontor, rejsebureau, bank, foraeldre og lillebror, Synoptik, min chef og talrige andre personer er nu sat igang med at loese de sidste ting.

Saa vil jeg drikke endnu en dobbelt magaritha og haabe paa det bedste!

PS: Hvis der er flere som har en pose held de kan undvaere saa har jeg stadig brug for lidt ekstra. Alle bliver beloennet med et glas aedelt spiritus ved hjemkomst (ja jeg skal voldhandle toldfrie drikkevarer)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar