onsdag, oktober 27, 2004

Laes dog paa din skaerm!

I morges ringede jeg saa til Thomas Cook, udstederen af mine nu hedengangne rejsechecks. Missionen var ret simpel, det resterende beloeb skal saettes ind paa min bankkonto, da jeg har mistet tiltroen til deres evne til at udstede nye rejsechecks.

Men naae det restende beloeb var jo wired til mig via Western Union. Nej mente jeg. Vi aftalte jo at den sidste transaktion skulle annulleres fordi det var en fejl eftersom det ikke var hvad jeg bad om sidst jeg talte med jer.

Hende: "Vil du nu have pengene paa din bankkonto?"
Mig: "Ja tak, det var lige det jeg sagde, saa det vil jeg gerne"
Hende: "Saa skal du gaa ind i Jyske Bank i Koebenhavn"
Mig: "Det kan jeg ligesom ikke, jeg er jo i Centralamerika"
Hende: "Jamen du skal altsaa gaa derind alligevel"
Mig: "Gu skal jeg f... ej! Jeg er f.. 20.000 km vaek og der staar paa din skaerm at jeg er i Centralamerika, og ioevrigt har I lavet endnu en fejl!"
Hende: "Forbindelsen er daarlig hr. Ring op senere." KLIK

...hvad f... skete der lige?

Rejsechecks er gode saa laenge man ikke faar dem stjaalet, men det er jo saa til gengaeld det eneste argument der er for dem.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar