lørdag, oktober 23, 2004

Lidt farligt skal det jo vaere

Idag vaagnede vi lidt traette da vi var ude at faa et par oel paa de lokale in-steder saa som "La Fabrica" og "El Club". Vi glaedede os for idag skulle vi til Canuping ogsaa kaldt traetopvandring paa godt dansk.

Det var fedt! Sikke et adrenalinrush!

Vi klatrede femten meter op i et trae (ad en stige) til en platform, hvorfra vi koerte med svaevebane til det naeste trae. Ialt svaevede vi 600 meter over 17 platforme indtil vi rapellede tyve meter ned.

Oppe i traerne glemte vi alt om traethed, og hoejdeskraekken var faktisk ikke et problem, selvom jeg var sikker paa at det ville vaere det inden vi startede.

Det haardeste var naesten den 40 minutters koeretur bag i en firhjulstraekker ad meget bumlede jordveje. Vi kom hjem med virkeligt oemme bagd...
Personligt har jeg stadig et oemt haleben efter mit stunt sidste loerdag, hvor jeg gled paa en vaad mole og landede direkte paa roeven. Efter koereturen havde jeg det som om jeg havde faaet 50 smaek i roeven med et boldtrae. Serioest uncool.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar