fredag, oktober 08, 2004

Yo tengo mucho dinero!

Saadan!! Nu ruller det for Abildskov og hans guatemalanske kommunikationsshow!

Her til morgen har jeg faaet bekraeftet at mine checks bliver genudstedt. Idag har jeg faaet wired 500 USD til Antigua, hvor jeg er nu. Det kan holde mig koerende i ca tre uger. At jeg saa faar dem i det lokale guld quetzales er ligemeget.

Mandag morgen skal jeg igen ringe for at faa at vide, hvilken bank jeg faar genudstedt mine checks. Der er en god chance for at det bliver i Antigua mandag eller tirsdag. Saa kryds fingre for mig klokken 20:00 dansk tid!

Hvis ikke saa faar jeg dem i en af de byer i Honduras som jeg rejser igennem fra starten af naeste uge.
Ydermere er der styr paa situationen paa alle andre ting som har forbindelse med tyveriet, bortset fra genudstedelse af flybilletter.
Men hvor svaert kan det vaere?

Haenderne over hovedet!! Idag er en god dag!

PS: Mor, imorgen bestiger jeg en skidefarlig vulkan saa der er stadig noget at bekymre sig om...

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar