lørdag, november 20, 2004

¿Hay algunas que hablan ingles?

(Er der nogen her som taler engelsk?)
Gad egentlig godt vide hvad det forventes at jeg goer nu.

Sidder midt i transithallen i Lima lufthavn, og ved faktisk ikke om det er det rigtige sted.
Selvom skopudserdrengene i Perus provins brillerer med godt engelsk er der ingen i lufthavnen som synes at beherske det sprog.

Problemet er at jeg har floejet med selskabet TACA fra La Paz i Bolivia og nu skal videre med COBA til Panama og videre til Guatemala.
Den rare mand ved ankomsthallen mente bestemt at jeg skulle i koen til transit. Men jeg kan vist ikke rigtigt komme paa et fly foerend jeg har checket in' igen. Da jeg forsoegte at komme ud i forhallen for at snakke med British Airways satte jeg den store sikkerhedsalarm igang og blev kropsvisiteret og blev gennet igennem sikkerhedschecket igen.

Et telefonopkald opklarede at British Airways ikke har noget kontor i Lima, saa her kan jeg altsaa heller ikke faa genustedt billetter. Ja Iberia tager sig af British Airways affairs - men de aabner altsaa foerst klokken halvfem(!).

Den flinke vagtmand der i bar iver naer ramte mig i hovedet med sin store walkie talkie forklarede noget med at der kommer nogle folk fra COPA klokken halvet. Maaske de taler engelsk?

Nogen der ved hvorfor man har en flot Informationsstand i en lufthavn naar computerne er slukkede og den ikke er bemandet?

Det er godt nok typisk mig det her. Ja jeg siger det altsaa bare.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar