søndag, januar 23, 2005

Fantastisk weekend!!

Fredag aften skulle jeg ud til mine gode venner Per og Kristina. Det blev til en hel weekend - og hvilken fantastisk hyggelig weekend!

Når jeg kalder Per og Kristina for mine gode venner er det løgn. De er nok nærmere mine yndlingsmennesker. Og de har en datter på to-et-halvt som jeg er så heldig at være gudfar til.

Nu er jeg godt klar over at jeg sikkert ikke er vanvittig objektiv, men Laura er jo simpelthen bare en guldklump. Eneste fejl er at jeg ikke har set hende så frygteligt mange gange de første par år af hendes liv. Men det skal der rådes bod på nu. På rejsen fandt jeg ud af, hvilke ting jeg ikke gjorde nok og især, hvilke mennesker jeg ikke havde brugt nok tid på.
Man kan sige at min sande prioritering blev meget mere tydelig for mig selv. At være så heldig at være gudfar er en ting, der har fået topprioritet fra og med det sekund, hvor flyet satte landingshjulet på cementen i Kastrup Lufthavn.

At jeg så kommer til at se Per og Kristina samtidigt er jo så en bonus.

Ja jeg bliver jo let rørstrømsk - men denne gang er der ihvertfald en grund til det.
Og så er det bare længe siden jeg har fodret ænder sidst. Det er faktisk ret sjovt - især hvis man godt må tyre!Jeg er ked af at briste nogle forældres illusioner, men det her ER verdens sødeste barn:


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar