mandag, januar 17, 2005

Jetlag eller tudefjæs?

Ikke her! Jeg er vel sluppet for at have jetlag overhovedet og selvom kulden herhjemme er bidende så er jeg lykkelig for at være tilbage Danmark igen. Det er nu engang her jeg hører til.

Samtidigt er der også en masse mennesker jeg stadig mangler at gense og det glæder jeg mig til, for det er sikkert lige så hyggeligt som alle dem jeg allerede har haft mulighed for at se.

Det går lidt stærkt for tiden. Fredag aften var jeg sammen med Gustav (brormand) ude at se på den lejlighed jeg køber - og den så ligeså flot ud som jeg havde håbet på og måske endda lidt flottere end jeg husker den.

Nu går jeg så og kigger efter en billig gulvafhøvling og overvejer, hvordan mit jordiske gods skal arrangeres i denne herlighed.

Men først skal jeg lige have styr på alle detaljerne og formaliteterne ved sådan et boligkøb, og da det er mit første er det jo egentligt ret spændende.

Jeg er nu ikke særligt bekymret. 1. Fordi jeg efter at have oplevet så mange underlige situationer ved at jeg kan klare langt det meste som livet kaster i hovedet på mig. 2. Fordi jeg ved at jeg har styr på tingene og ikke er dummere end naboens børn og dermed nok burde kunne klare det uden problemer.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar