tirsdag, januar 04, 2005

Lidt over to uger tilbage

Her til formiddag sidder jeg for mig selv paa en statslig internetcafe og venter paa at kunne tage en stor vintagetaxa til Habanas internationale lufthavn.

De andre tog afsted klokken fem i morges for at naa til lufthavnen i god tid, da flyet er overbooket og foerst til moelle... Jeg skal med et fly klokken tyve over fire i eftermiddag, saa jeg har faaet morgenmad, stor morgenkomplet og en god gaatur igennem morgen-Habanas gader inden hustlerne er staaet op.

Nu er der kun ca. to uger tilbage. Resten af idag kommer til at gaa med at rejse og d. 12. januar ligesaa. Saa nu kan jeg rigtigt begynde at maerke at det snart er nu hvor jeg skal hjem og tilbage til alt det jeg forlod hin weekend sidst i august.

Tiden er gaaet hurtigt, men samtidigt foeles det som uendeligt laenge siden at jeg stod op til den foerste dag i Centralamerika og gik rundt i Mexico citys kaotiske gader. Efterhaanden har jeg faaet det antal oplevelser jeg kan rumme og jeg ser frem til at komme hjem og fordoeje de mange indtryk og se hvordan de har aendret mit syn paa mange aspekter af livet.

Selvom jeg utivltsomt har aendret mig kan jeg ikke lige nu saette en finger paa hvordan. Det regner jeg med at skulle opdage naar jeg kommer hjem, og lur mig om ikke det bliver mennesker omkring mig der laegger maerke til de stoerste forandringer.

Saa er tiden gaaet. Jeg vil ud at koebe mig en Fidelkasket. Hasta la luego!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar