mandag, januar 17, 2005

Maskine - Menneske 2-0

AAAARGH!!

Min splinternye bærbare computer, som blot har været brugt siden torsdag nat, er allerede gået ned. Altså ikke bare lidt windowsflimmer, der kan klares med lidt tænd-og-sluk-øvelse. Nej sådan rigtigt så Windows ikke svarede, computeren ikke kunne lukkes og at reperation af Windows XP ikke var nok.

Satan i helvede - det er ikke fair! Jeg er jo ikke længere nørd og er iøvrigt slet ikke i form efter at have brugt internetcafeer i fire en halv måned.

Nå men nu tror jeg snart at marathongeninstallationen er færdig - så blir det spændende at se om det virker.

Ja for jeg afventer jo en supervigtig mail i forbindelse med mit køb af lejlighed.
Perfekt timing.....Grrrr

Det er ihvertfald dansk mandag - det er sikkert!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar