lørdag, februar 19, 2005

Lille Storeflyttedag

I morgen sker det så med en uges forsinkelse. Jeg får alle mine ting flyttet ind i lejligheden.

Det glæder jeg mig til! Så kan jeg få en lejlighed, hvor det giver mening at invitere nogen ind. Ja altså ikke forstået sådan at det ikke er værd at besøge mig. Jeg har da både masser af hjertevarme, god plads, kolde øl, masser af mariekiks og varm Nescafe. Der er ikke flere salte fiks for dem spiste Mikkel og jeg igår. Men alligevel.

Lørdag aften tilbringes med stærk nescafe og mine to nye Leadbelly-CD'er med hans fantastiske indspilninger af sydens gamle sange fra 40'erne - indspillet til Library of Congress. De er forrygende og noget af det stærkeste blues/folkmusik nogensinde indspillet.
Lyden af den sløve guitar og dirrende forpinte mandestemme fylder lejligheden. Og hvem behøver så møbler og jordisk gods?

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar