lørdag, februar 19, 2005

Om at blive voksen

Det var jo egentlig ventet. Men det kræver alligevel noget tilvænning at se mig selv som en der er blevet voksen.

Siden jeg er kommet hjem fra rejsen, så kan jeg godt mærke at jeg er vokset. Jeg er blevet en tand mere alvorlig, mere stålsat og samtidigt tilbagelænet. Jeg er venlig, hvor jeg før var bidende, forstående hvor jeg tidligere var uforsonlig, overbærende hvor jeg normalt var hånende. Alt i alt så føles det faktisk rigtigt godt og dejligt passende til hvem jeg gerne vil være.

Nogle ting ændrer sig ikke. Jeg har stadig en rapkæftet hånddukke ved navn Janus, min støvsuger har stadigvæk pålimede øjne, der bliver fjollet for fuld hammer i frokostpausen, danset skotsk highlandsdans når min telefon ringer (sammen med op til tre af kollegaerne), jeg digter gerne historier fuldstændigt uden jordforbindelse og jeg kan stadig ikke styre mig til en tag-selv-buffet eller sige nej til slik.

Idag har jeg været på shoppingtur ned gennem strøget og kom kun hjem med virkeligt fornuftige ting. Jeg må nok se det i øjnene: jeg er blevet voksen....eller så voksen som jeg bliver indtil videre.

Klovnen lever stadig, men de alvorlige folder og det nyopfundne alfaderlige milde blik bliver brugt mere og mere. Alvorlig i døgndrift bliver jeg sgu aldrig!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar