onsdag, februar 02, 2005

Rejseklar

Nu er der kun et par timer til at jeg tager bussen til København. Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme ud at rejse igen, omend det blot er for en stund.

Det er hårdt når dagligdagen begynder at sætte ind, og jeg må indrømme at jeg har øjeblikke, hvor jeg intenst savner at sidde i en bus tværs gennem Mexico på vej mod en ukendt destination, istedet for den gammelkendte 113'er hjem til lille Låsby.

Men fire hæsblæsende dage i metropolen Barcelona skal nok peppe dagligdagen lidt op.

Når jeg så kommer hjem har jeg et projekt med at få gjort den tomme lejlighed til et fantastisk hjem. Det bliver spændende at skulle skabe de helt perfekte rammer om det liv jeg gerne vil leve fremover. Lige nu er der ikke rigtigt overskud til at gøre nogle af de mange ting jeg så frygteligt gerne vil i gang med.

Men i slutningen af februar så skal jeg som minimum males billeder, danses salsa, kigges gode film i Øst for Paradis og kokkereres i mit eget køkken med gode gamle Betsy i næven.

Så mange planer - så kort tid. Nå bussen venter!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar