tirsdag, februar 01, 2005

Så har jeg fast bolig

Siden midnat har jeg været ejer af et styk fantastisk ungkarlehybel. Den tanke har jeg det rigtigt godt med!

I aften får jeg nøglerne og så kan jeg ellers begynde at komme i gang med at få gjort den klar til indflytningen næste lørdag. Ja jeg har nemlig lige en tur til Barcelona der står først for i kalenderen.

Selvom vejret ikke er helt som jeg havde håbet (kun 10-11 grader) så bliver det dejligt at komme lidt ud igen og endda til et spansktalende land. Jeg skal ned og blære mig skal jeg.

Torsdag morgen flyver vi fra København til Barcelona og returnerer engang søndag eftermiddag. Dog starter turen allerede i morgen, hvor hele holdet fra Århus tager Abildskous bus nummer 888 (og nu ikke noget fis med at forveksle navnene vel!?) til København.

Og så skal vi jo altså sejle med færge til Sjællands Odde og det glæder jeg mig til. På rejsen fandt jeg ud af at jeg elsker at sejle, så jeg skal nok have mig en god cigar mens jeg lader blikket svømme ud over agterstavnen på katamaranfærgen.

Adios!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar