onsdag, marts 30, 2005

6 dage, 18 øl og 11 oste senere

Jeg havde en rigtig hyggelig påske i Bruxelles. Dyrebart selskab og billigt øl - hvad mere kan man bede om?

Selvom det ikke blev til så meget sightseeing så fik jeg alligevel set bryggerisammenslutningens museum, udsigtspunktet, Grand Place (Grose Markt) og en bar med 700 forskellige øl.

Ja og så fik jeg æbleflæsk og frikadeller - det var pragtfuldt.

Det var sgu godt at se Stine igen.

Jeg fik shoppet øl og ost fordi det var meget billigere end herhjemme - øllene koster vel en fjerdedel så dem måtte jeg jo have nogle af. Det var bestemt sliddet værd at bære nogle øl jeg ikke har set i Danmark mellem de forskellige transportmidler. Nu er mit køleskab fyldt med øl og ost....og fryseren med cubanske cigarer.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar