tirsdag, marts 15, 2005

Få tanker - færre indlæg

Jeg må desværre konstatere at jeg ikke får skrevet så mange indlæg som jeg gerne vil. Nogle dage er det fordi, der skam ikke rigtigt er noget der ligesom skal ud af systemet, andre dage har jeg for travlt og nogle dage glemmer jeg det bare.

De dage hvor jeg har noget på hjerte og ikke får det ned på skrift er de værste - for jeg nyder selv at læse hvad jeg tænkte for måneder tilbage. På den anden side håber jeg heller ikke at der kommer for mange dage, hvor der ikke er noget at fortælle - for det er de dage jeg gerne vil have få af.

Men men men - jeg var til spiritusmesse i lørdags og havde en rigtigt hyggelig dag sammen med Rene og Per. Vi hyggede os med de ædle dråber og fik også godt af dem.

Ellers har jeg fået ordnet en masse praktiske ting, hvilket har gjort en masse ting lidt lettere og samvittigheden om ikke helt så ihvertfald råhvid. Men vigtigst - så har jeg fået gjort alle de ting i et komfortabelt tempo.
Det ser ud som om jeg er ved at være tæt på at ramme den (for mig) perfekte balance mellem effektivitet og komfort. Mere om det senere - det er et af de indlæg jeg ikke har fået skrevet - men det er for vigtigt til at forsvinde ud i ingenting. Håber at kunne fortælle meget mere om balance senere på ugen.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar