fredag, marts 11, 2005

Fra goddag til dårlig dag

Jeg vågnede lidt omtåget af træthed, men i fint humør. Og humøret fik en tak op af under en omgang af min nye morgenrutine med at spise morgenmad i køkkenet siddende på min taburet og besvare mails og hyggechatte med kollegaerne.

Det er dejligt at kunne slendre hen til bussen med total styr på dagens program, i bund med forespørgsler fra dagen før og med en masse mails ude så tiden arbejder for mig, mens jeg fløjtende spadserer hen af fortovet.

IPoden snurrer og spiller prægtig musik - Drori-Hansens tilbagelænede funk sender mig lukt tilbage på memory lane, og jeg husker smilende min studietids sorgløse formiddage.

Kaffemaskinen på arbejde er ledig og med en kop dejlig varm melassekaffe ankommer jeg på minuttet til den første skemalagte aftale i overdådigt humør.

En time senere var humøret sort, tonen indestængt gnaven og dagen grå. Hvorfor?
Ved det faktisk ikke.

Se det irriterer mig grusomt at en virkelig god dag tilsyneladende uden grund pludselig blev til en halvdårlig dag. Hvor gik det mon galt?

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar