tirsdag, marts 08, 2005

Retfærdighed og møbler

Nu har jeg hver aften siden i lørdags haft en seance af en time eller tos varighed som går ud på at jeg med en pensel maler min dybblå reol hvid. Vi (jeg og en enkelt gang Mikkel) har nu påført tre lag. Mette mente igår at det da var debilt og lige lovligt old school at male med pensel - vi skulle da bruge en lille rulle, som hun tilfældigvis var ejer af - men ikke gad at hente.

Men i aften kigger hun forbi med en famøse rulle som ikke alene skulle være meget hurtigere at bruge, men også give en bedre finish (afslutning lyder så abrubt i denne sammenhæng).

Nu har jeg jo så kigget på hvordan alle mine nuværende og fremtidige møbler kan stå i min stue - og det viser sig at den nyrenoverede reol er der måske ikke plads til.
Det er sgu da uretfærdigt!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar